• Metal stud plafond met een uitstekende akoestische prestatie
  • Gyproc® Ri-acoustic™ toegepast met vele prefab onderdelen zonder akoestisch prestatie verlies
  • Technische vertaling van het visuele ontwerp architect ontwikkeld door middel van maquette
  • Vele prefeb onderdelen zorgen voor een zeer korte montagetijd
  • Zeer uitdagend metal stud plafond ontwerp op tijd en binnen budget opgeleverd

Metalstudplafond-Statenzaal

Locatie : Statenzaal provincie huis te Assen

Werk : Metal stud plafond

In opdracht van de provincie Drenthe hebben we een metal stud plafond gerealiseerd met een zeer goede akoestiek. De uitdaging van het project, was het complexe ontwerp wat in een zeer korte bouwtijd gerealiseerd moest worden. Het gehele ontwerp van het plafond is ontworpen in Autocad om zo de opdrachtgever inspraak te geven in het ontwerp. Tevens gaf het 3D ontwerp ons de mogelijkheid vele onderdelen prefab te maken, om zo de bouwtijd te verkorten van 12 weken naar 8 weken.

De toegepaste materialen zijn de Ri-acoustic gipsplaten van gyproc ®.  Ri-acoustic is een geperforeerde gipskartonplaat die aan de zichtzijde is voorzien van een akoestisch glasvliesdoek. Op dit glasvliesdoek wordt het  akoestische spuitpleister aangebracht, zodat een mooi en strak visueel gesloten uiterlijk ontstaat.

 

Locatie: provincie drenthe

Datum: 18 maart 2016

Link: provincie drenthe

Referentie overzicht: klik hier


0800 3330001
Remkes B.V. is meer dan 20 jaar aangesloten bij de Nederlandse ondernemersvereniging "In Afbouw". Daarmee weet u dat u te maken heeft met een professioneel bedrijf.
Alle onze monteurs beschikken over veiligheidscertificaat aannemers en de projectleiders beschikken over VCA. Wij vinden veiligheid voor onze opdrachtgevers en werknemers van groot belang.
Alle onze producten voldoen aan de Europese wetgeving.
Wij zijn trots op onze plafond en wand keur. Dit is een strenge selectie van gespecialiseerde bedrijven op het gebied van binnenafbouw. Onafhankelijke controleurs toetsen jaarlijks onze technische en administratieve prestaties.