Systeemplafond

Remkes plaatst al meer dan 40 jaren systeemplafonds in Nederland, Duitsland en België. Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en zoeken samen met onze klanten naar een passende oplossing voor specifieke behoeften en verlangens.

Ons uitgangspunt is dat voor elk probleem er een passend plafond is. Van 40 m² tot 10.000 m², elk project heeft onze volledige professionele aandacht. Remkes beheerst alle disciplines van het afbouwproces: advies, offerte project begeleiding, bouwtekening. Alle werkzaamheden worden in eigen huis uitgevoerd wat zorgt voor korte, duidelijke communicatie lijnen. Nadat wij onze werkzaamheden naar tevredenheid hebben opgeleverd geven wij natuurlijk 5 jaar garantie op de geleverde diensten en materialen.

Al onze monteurs bezitten het VCA veiligheids certificaat en ons bedrijf heeft het Plafond en Wand keur. Dit zijn slechts twee zekerheden, die garanderen dat u te maken heeft met een professioneel montagebedrijf. Jaarlijks wordt Remkes door een onafhankelijke instantie gecontroleerd op technische, administratieve en financiële prestaties.

Remkes maakt gebruik van in eigen beheer ontwikkelde project software. Hierdoor zijn wij in staat snel en efficiënt calculatiebegrotingen op te stellen met een realistische tijdsplanning.
Deze calculatie vormt dan de basis voor onze projectleiders. Door deze manier van werken zijn wij in staat binnen budget, en op tijd, het project op te leveren. Onze monteurs hebben een jarenlange praktijkervaring en worden steeds bij getraind om volgens de nieuwste technieken, en met het modernste materieel, uw systeemplafond te monteren. Wilt u ook kennis maken met onze manier van werken? Vraag nu een offerte aan, of bel ons voor een deskundig advies.