Wanden

Metal stud wanden zijn één van de eerste cruciale stappen in het afbouwproces. Vaak moeten de wanden voldoen aan vele strenge eisen van de opdrachtgever en dat tegen lage gebudgetteerde aanneemsom. De tijdige, juiste montage van de wanden zijn een zeer belangrijke basis voor een goed eindresultaat. Daarom kiezen steeds meer aannemers en project ontwikkelaars voor de expertise van Remkes. Remkes is in staat op tijd en binnen budget de wanden te plaatsen in heel Nederland.

Remkes beschikt over een volledig geautomatiseerd proces management systeem. Ten alle tijden zijn de gecalculeerde : materialen, montagetijden, kosten en levertijden inzichtelijk voor zowel de werkvloer als de projectleiders. Hierdoor kunnen we realtime de status van een bouw project volgen en wanneer nodig bijsturen. Door jarenlange ervaring kunnen onze projectleiders al in de calculatiefase besparingen realiseren, door de wanden slimmer samen te stellen. Vaak resulteert dit in lagere kosten voor onze klanten met een snellere montagetijd.besparingen tot 20% zijn geen uitzondering.

Interne scholing door onze eigen afbouw experts zorgt ervoor dat onze klanten altijd te maken hebben met vakbekwame professionele monteurs die :

  • Minimaal 5 jaar ervaring hebben in de montage van Metal stud wanden.
  • Op de hoogte zijn van de laatste stand der techniek door interne en externe scholing.
  • Afbouwgarantie door het NOA lidmaatschap, dus u loopt geen enkel risico.
  • In het bezit zijn van het VCA veiligheid certificaat.

Hierdoor hebben onze klanten de garantie dat alleen professionele afbouwers de metal stud wanden plaatsen. Wij zijn in het bezit van het Plafond Keur merk. Deze organisatie controleert ons jaarlijks op: technische, administratieve en financiële prestaties.

Remkes Afbouw is een solide en financieel gezond bedrijf met een eigen vermogen van meer dan 90% van het balanstotaal. Remkes heeft geen enkele langlopende lening. Alle financiële behoefte worden intern met eigen geld gefinancierd. Hierdoor weet u zeker dat u geen enkel financieel risico loopt. Graydon waardeert ons met een A++.

Vraag hier bij ons een offerte aan