• Ontwerp van een akoestisch plafond zonder compromis in esthetiek
  • Rockfon® Eclipse™  toegepast zonder aanpassing van de sprinkler installatie
  • Meegedacht in plaatsing ontwerp voor optimaal akoestisch prestatie.
  • Geluid producerende handelingen buiten kantoortijden voor minder overlast klant
  • De bestaande Rockfon® clips aangepast waardoor 3 cm lager kon worden opgehangen

Plafondeilanden-Groningen

Locatie : “Mauperthuus” Vos Interieur Laan Corpus den Hoorn te Groningen
Werk : Kantoren 1e verdieping “Huis voor de sport”
Toegepaste materialen :  Rockfon eclipse plafondeilanden

Voor het maken van een modern kantoortuin voor “Huis van de sport” met meerdere spreekkamers en flexplekken heeft Remkes Rockfon® Eclipse™ plafondeilanden toegepast. Het kantoor is gelegen in het prachtig vormgegeven gebouw “Mauperthuus”. De uitdaging was het behalen van een lage nagalmtijd, zonder de bestaande sprinkler installatie aan te passen. De maten van de ruimte en de plaats van de sprinkler installatie dicteerden de maten van de eilanden. Er is gekozen voor Rockfon® Eclips™ Square en Rectangle in de maten 1160×1160 mm en 1160×2360 mm, kleur wit. Zie de foto’s voor het prachtige eind resultaat.

Locatie: Mauperthuus

Datum: 14 maart 2017

Link: Mauperthuus groningen

Referentie overzicht: klik hier


0800 3330001
Remkes B.V. is meer dan 20 jaar aangesloten bij de Nederlandse ondernemersvereniging "In Afbouw". Daarmee weet u dat u te maken heeft met een professioneel bedrijf.
Alle onze monteurs beschikken over veiligheidscertificaat aannemers en de projectleiders beschikken over VCA. Wij vinden veiligheid voor onze opdrachtgevers en werknemers van groot belang.
Alle onze producten voldoen aan de Europese wetgeving.
Wij zijn trots op onze plafond en wand keur. Dit is een strenge selectie van gespecialiseerde bedrijven op het gebied van binnenafbouw. Onafhankelijke controleurs toetsen jaarlijks onze technische en administratieve prestaties.