systeemplafond-tandartspraktijk

Locate : Tandartsparktijk
Werk : Systeemplafond en Metal stud wanden
Toegepaste materialen :  Rockfon Lithos

In opdracht van de Tandartsenpraktijk Hoogezand hebben we een voormalig bankgebouw omgebouwd tot Tandartsenpraktijk. Het doel was het realiseren van behandelkamers waarbij het licht van buiten, zover als mogelijk ook de binnenkern zou bereiken. Hiervoor hebben wij de gevelkozijnen in staal laten namaken en in de Metal-Stud wanden van de kern aangebracht als afscheiding van de behandelkamers.Tevens wilde de opdrachtgever een “open” gangpad achter alle behandelkamers voor de tandartsen en de assistenten. Het gangpad moest wel kunnen worden afgesloten, hiervoor hebben we schuifdeuren geplaatst welke in open stand geen plaats innemen.In verband met het plafondontwerp van de voormalige bank in het pand hebben we de plafonds intact gehouden en her en der verbeterd i.v.m. de nagalmtijd van geluid.

Ten slotte voor het maken van foto`s met röntgenapparatuur hebben wij “stralingswerende”wanden geplaatst, zodat de gebruiker en klanten beschermd zijn van straling.Hiervoor is een nieuw type gipsplaat [ cq. wandopbouw ] gebruikt waarbij in de kern van de gipsplaat materiaal is verwerkt om de straling tegen te houden i.p.v. het conventionele systeem waarbij loodplaten in de wanden moesten worden aangebracht.

 

 

Locatie: Tandartspraktijk

Datum: 5 april 2018

Link: tandartspraktijk

Referentie overzicht: klik hier


0800 3330001
Remkes B.V. is meer dan 20 jaar aangesloten bij de Nederlandse ondernemersvereniging "In Afbouw". Daarmee weet u dat u te maken heeft met een professioneel bedrijf.
Alle onze monteurs beschikken over veiligheidscertificaat aannemers en de projectleiders beschikken over VCA. Wij vinden veiligheid voor onze opdrachtgevers en werknemers van groot belang.
Alle onze producten voldoen aan de Europese wetgeving.
Wij zijn trots op onze plafond en wand keur. Dit is een strenge selectie van gespecialiseerde bedrijven op het gebied van binnenafbouw. Onafhankelijke controleurs toetsen jaarlijks onze technische en administratieve prestaties.