Zwart-systeemplafond-Nedmag

Locate : Nedmag upgrade bedrijfskantine
Werk : Systeemplafond
Toegepaste materialen :  Rockfon Charcoal

In opdracht van Interoffice, één van de grootste interieur architecten van Noord-Nederland, mochten we meedenken in het upgraden van het interne bedrijfsrestaurant van zoutproducent NEDMAG. Voor het verbeteren van de akoestiek en de “sfeer” is het bestaande schrotenplafond vervangen voor een systeemplafond, type : Rockfon Charcoal.

De luxe uitstraling van Rockfon Charcoal heeft met zijn “mat” zwart oppervlak in combinatie met zwarte profielen, een zeer lage lichtreflectie. Hierdoor krijgt de ruimte een warme, sfeervolle uitstraling, waarbij ook een goede akoestiek is gewaarborgd.   De 60×60 cm module maat  gaf de opdrachtgever de flexibiliteit om daar waar nodig,  de lichtpunten aan te brengen.   

 

 

Locatie: Interoffice

Datum: 24 maart 2018

Link: interoffice.nl

Referentie overzicht: klik hier


0800 3330001
Remkes B.V. is meer dan 20 jaar aangesloten bij de Nederlandse ondernemersvereniging "In Afbouw". Daarmee weet u dat u te maken heeft met een professioneel bedrijf.
Alle onze monteurs beschikken over veiligheidscertificaat aannemers en de projectleiders beschikken over VCA. Wij vinden veiligheid voor onze opdrachtgevers en werknemers van groot belang.
Alle onze producten voldoen aan de Europese wetgeving.
Wij zijn trots op onze plafond en wand keur. Dit is een strenge selectie van gespecialiseerde bedrijven op het gebied van binnenafbouw. Onafhankelijke controleurs toetsen jaarlijks onze technische en administratieve prestaties.